Toggle navigation
Hur gör man
Alla
Recept
Teknik
Övrigt
Potatismos
Potatismos är en väldig god och enkel sidorätt att tillaga. Potatismos passar lika väl till vardags som till fest. Potatismos…
Äggröra
Äggröra är en populär, enkel och snabb maträtt. Det är lätt att förbereda och passar in i nästan varje måltid.…
Äppelpaj
Äppelpaj är en mycket omtyckt efterrätt med färsk smak av äpplen och kanel. Äppelpajen serveras oftast med vaniljsås, men även med…
Amerikanska pannkakor
Amerikanska pannkakor liknar väldigt mycket de lite tunnare svenska varianterna. Skillnaden är att man har bakpulver i blandningen vilket gör…
Pulled pork
Pulled pork är en metod av att tillaga kött, men ses ofta som en maträtt. Köttet som används brukar vara…
Scones
Scones är ett bakverk som ursprungligen kommer från Storbritannien, där de oftast njuts med en kopp te. Som tillbehör kan…
Cheesecake
Cheesecake är en dessert som byggs upp av flera lager. Grundreceptet är baserat på färskost som fyllning och grova kex…
Pannacotta
Pannacotta är en dessert som härstammar från Italien och betyder ”kokt grädde”. Efterrätten består huvudsakligen av tillagad grädde som svalnar…
Kyckling i ugn
Kyckling kan tillagas på många sätt, men det vanligaste brukar vara direkt i ugn. Kycklingkött i sig är väldigt innehållsrikt,…
Våfflor
Våfflor är ett klassik bakverk som lätt känns igen av sin runda eller fyrkantiga form. Våfflor tillagas enkelt och snabbt…
Hummus
Hummus är en röra som har sitt ursprung i mellanöstern men har på senare tid även blivit populär i andra…
Brownies
Brownies påminner mycket om kladdkaka, den är mjuk, kladdig och har en fyllig chokladsmak. Brownies brukar oftast skäras i mindre kvadratiska…
Ladda in fler