Toggle navigation
Hur gör man
Alla
Recept
Teknik
Övrigt
Tacopaj
Tacopaj är väldigt enkelt att göra och älskas av folk i alla åldrar och passar väl i olika sammanhang. Tacopajen…
Papper
Papper används idag till olika syften och inom många områden. Även om majoriteten av all papperstillverkning sker med hjälp av…
Chokladmousse
Chokladmousse i sig är en fransk efterrätt som grovt kan översättas till ”skum”. Efterrätten blir som en fluffig massa där…
Morotskaka
Morotskaka går snabbt och enkelt att göra. Precis som kärleksmums så består morotskaka av en kaka med glasyr på. Glasyren brukar man…
Margarita
Margarita är en klassisk drink som brukar serveras i ett coupetteglas. Coupetteglas brukar även kallas för margaritaglas. Margarita består av…
Blåbärspaj
Blåbärspaj är en väldig god efterrätt fylld med blåbär. Pajen kan göras med färska eller frysta blåbär. Det går lika…
Skärmdump
Skärmdump är en bild tagen på hela eller en viss del av en bildskärm. Man kan ta en skärmdump med…
Creme Brulee
Creme brulee (crème brûlée) som betyder ”bränt grädde” på franska är en dessert som är enkel och går snabbt att…
Muffins
Muffins förekommer världen över i alla möjliga former och smaker. Man kan göra allting ifrån chokladmuffins med smet som liknar…
Budget
En budget syftar oftast på en prognos över planerade ekonomiska händelser som är förväntande inom snar framtid. Alla företag har…
Lön efter skatt
Lön efter skatt eller nettolön som det också kallas är lönen man får efter alla skatter är avdragna. Skatterna som…
Surdeg
Surdegsbröd har varit populärt i flera år nu och ses oftast som en väldig god brödtyp. Till skillnad från vanligt…
Ladda in fler